Despre noi

Transformăm idei în proiecte și “casă” în “acasă” cu multă muncă și pasiune. Aducem culoare și frumos în casele oamenilor cu decorațiuni și accesorii textile cusute cu drag!

Am pornit la drum cu o idee simplă: spațiul în care locuiești ar trebui să fie acel loc în care te liniștești, în care te simți bine și nu ai nicio grijă, unde reușești să te odihnești! Cu ajutorul decorațiunilor textile atent alese casa ta poate să fie exact așa cum simți tu. Fie că vrei să îți înveselești locuința cu accente colorate sau să relaxezi atmosfera cu texturi delicate, creațiile noastre îți vor transforma frumos ambientul.

Molcush  vine de la culcuș moale, nume copt într-o seară alături de oameni dragi. Credem că numele ales încheagă foarte bine ceea ce dorim să transmitem prin produsele pe care le realizăm în atelier: căldură, prietenie, armonie. Produsele noastre sunt utile pentru casă și plăcute pentru ochi, ele pot face viața mai frumoasă și oamenii mai fericiți!

Molcush  suntem noi:

Alexandra Druță, fondatoarea Molcush

„Am început să cos acum mulți ani, prima oară dintr-o joacă. Acum lucrurile s-au schimbat puțin, deși pasiunea este aceeași, sunt motivată să ducem Molcush în cât mai multe case, să facem cât mai mulți clienți fericiți. Chiar îmi doresc să creez „culcușuri”, să realizăm obiecte decorative, durabile în timp, cu utilitate, dar fără să uităm partea de design și estetic!” 

 

Alexandra Mărășescu

„Am participat la primul atelier de începători ținut de Alexandra, însă pe atunci nu știam că vom face echipă împreună. Mi-a plăcut atât de mult tot ceea ce se întâmpla la Molcush, încât am început să trec aproape zilnic pe la atelier. Am învățat să cos, să combin texturi, culori, să creez. După câteva luni am devenit parte din povestea Molcush.”

Pasiunea pentru home deco și plăcerea de a coase ne-au adus împreună, iar acum avem ocazia ca zi de zi să învățăm una de la alta, să gândim produse cât mai faine și să creștem împreună acest brand.

Mulțumim!