Termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Identitatea juridică
Magazinul Molcush desfășoară întreaga activitate comercială sub egidă identității Molcush Deco SRL-D, societate înregistrată în București, CUI 34395797, nr. RC J40/4786/2015.

Comenzi

Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factură fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și Molcush Deco SRL-D și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că Molcush Deco SRL-D se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Molcush Deco SRL-D folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.

Realizarea comenzii

Pentru a realiza o comandă pe site-ul www.molcush.ro este necesar să ne oferiți câteva informații obligatorii care trebuie să fie reale și adevărate. Aceste informații sunt: Numele și Prenumele, Adresă, Județul și Localitatea de domiciliu, cât și adresă pentru livrarea comenzii, număr de telefon corect și o adresă de email pentru primirea datelor despre comandă. Dacă una din informațiile menționate mai sus se schimbă va rugăm să ne menționați acest lucru la contact@molcush.ro.

Ne puteți contacta pentru orice întrebare sau pentru a plasa o comandă între orele 10:00 – 18:00 la telefonul : 0741.14.21.86

Livrare și Transport

Termenul de livrare depinde de disponibilitatea produsului în stoc:

  • Dacă produsul se află pe stoc – livrare 1-3 zile lucrătoare
  • Dacă produsul nu se află pe stoc și trebuie realizat, atunci livrarea durează între 5-10 zile lucrătoare în funcție de complexitatea lui

Livrarea produselor se va realiza prin curier, la adresa indicată în formularul de comandă.

Costul livrării va fi menționat pentru fiecare produs în parte și este suportat în totalitate de către client, la fel se întâmplă și în cazul returnării.

Orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi revine transportatorului conform legislației în vigoare.

Politica de returnare

“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.Conform ordonanței nr.130 din 31 August 2000 completată prin legea nr.51 din 21 Ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr.130/2000

Produsele personalizate realizate la comandă nu se pot returna.

Clientul trebuie să trimită o cerere de retragere și returnare a produsului sau a produselor prin e-mail.Costurile de transport a unui retur este suportat de către client.

În cazul unei returnări clientul este obligat să trimită produsul fără nici un fel de deteriorare în ambalajul original. Dacă produsul este deteriorat în această perioadă sau prezintă un defect pe care nu îl avea atunci când a fost trimis inițial nu vă putem returna banii.

Molcush Deco SRL-D se angajează să returneze clientului prin transfer bancar contravaloarea produselor returnate în termen de maxim 3 zile lucrătoare.

Vă suntem recunoscători pentru orice sugestie sau explicație în ceea ce privește motivul unui retur.

Confidențialitatea datelor personale

www.molcush.ro , reprezentat legal prin Molcush Deco SRL-D, se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresă de livrare, adresă de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către www.molcush.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Drepturi de autor

Site-ul și toate elementele acestuia (fotografii, grafica, Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru scris a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, www.molcush.ro nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive. În același timp, deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment informațiile de pe acest site.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă va vom contacta prin email sau telefonic.

Contact:

Email: contact@molcush.ro

Telefon: (+40) 741 14 21 86 

ANPC